DIY hårbøjle

DIY: Sjov idé – pynt selv din hårbøjle

Hårpynt i form af flotte spænder, en fin hårbølje, hårnåle mv. er med til at give vores frisure det sidste pift og personlige præg, og vores hårpynt er i høj grad med til at sige noget om, hvem vi er. Er det lyserøde sløjfer, der hitter – eller er du måske mere til seje spænder og et pandebånd?

Indeholder reklamelinks.

Mange har en gammel plastikhårbøjle liggende i skuffen, og netop sådan en hårbøjle er superfin at bruge, hvis du gerne vil lave noget hjemmelavet hårpynt. Og så er det en god mulighed for at give noget nyt liv til den gamle hårbøjle, du måske ellers ville have smidt ud.

En hårbøjle fyldt med slik!

Herhjemme er vi glade for slik og søde sager. Ups, ja den er god nok. God og sund mad er godt – men det er slik altså også. Så da vi fik kigget i slikskuffen og opdagede, at en del af slikket var blevet for gammelt (ja, vi er også i chok over, hvordan det kunne ske 🙂 – så var det, at vi blev enige om, at det naturligvis ikke skulle gå til spilde. Slikket skulle naturligvis på en hårbøjle, så Mathilde kunne få sin helt egen slikhårbøjle.

Man kan selvfølgelig vælge at dekorere sin hårbøjle eller spænder med mange andre ting, og kigger man godt efter i skufferne, er der helt sikkert nogle sjove ting, som vil se fine ud i håret. Og så er det bare sjovere med de ting, man selv har lavet. DIY holder!

Dette skal du bruge:

  • Limpistol
  • En hårbøjle
  • Diverse pynt til hårbøjlen

Tip: Vælg en hårbøjle med en flad og bred overflade, så tingene bedre kan limes fast.

Hårbøjle DIY
DIY: Lav din egen personlige hårbøjle

Sådan gør du:

Find alle tingene frem, og brug et stykke bagepapir eller andet som underlag. Limen fra limpistolen kan godt svine lidt.

Når du skal i gang med din hårbøjle, så husk at tænke over, hvilket udtryk, den skal have og hvordan du gerne vil have, at den skal se ud. Prøv at lægge tingene op, som du gerne vil have dem til at sidde, inden du begynder at lime.

Tanken med denne hårbøjle var, at der skulle være nogle store stykker slik, der skulle sidde lidt til siden – næsten som om, der var en lille hat på hårbøjlen.

Tænk også over, hvilke farver, du bruger, og om nogle overflader er sværere at lime på end andre. Bånd med sukker på skal have lidt ekstra lim 😉

Tip: Hårbøjlen kan godt blive lidt tung – overvej, hvor tingene skal sidde, så vægtfordelingen bliver rigtig og hårbøjlen ikke falder af.

Endnu mere sjovt pynt til hårbøjlen

Som sagt kan man bruge andet og mange andre ting end slik til at give hårpyntet sit eget præg, og her er et par idéer til, hvad man kan bruge:

Brug for flere idéer til hjemmelavet hårpynt?

Man kan blive helt grebet af alle de kreative muligheder, der er, og heldigvis er der også masser af hjælp og inspiration at hente både på diverse hjemmesider, og naturligvis også på Youtube. Jeg har funder denne fine guide, som både giver et par tips til endnu mere hjemmelavet hårpynt, men også til nogle flotte frisurer.

Når du er færdig med din skønne og hjemmelavede hårpynt kan trangen til at lave flere hjemmelavede, kreative og personlige ting godt melde sig. Se med her, hvor vi giver vores bud på sjove og kreative aktiviteter for hele familien.

10 flotte frisurer til piger

Du finder også endnu flere idéer til flot hårpynt lige her – eller hvad med idéer til 10 flotte frisurer til pigerne.

DIY: Sjov idé - pynt selv din hårbøjle 4
Indlæg oprettet 35

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen