Til dig der gerne vil tage billeder 1

Til dig der gerne vil tage billeder

Nogle er professionelle fotografer og lever af det – det er jeg slet ikke. Jeg elsker bare at tage billeder og har ikke nogen baggrund, der gør, at jeg skulle være bedre end andre. Men jeg er drevet af lysten til at se verden gennem linsen, og jeg kan ikke lade være med at se mønstre og motiver omkring mig.

Måske har du det ligesom mig? Skriv gerne nedenfor om dine oplevelser, når du fortæller din historie i billeder.

Når billedet er taget og er færdigbehandlet kan det være rart at kunne se det i sit hjem, så billdet ikke kun lever på telefonen eller på eller i et album på computeren. Tænk derfor over, hvilke farver, du tager billeder af, om du vil se efter detaljer i byen, skoven eller andre steder måske.

Min fotostil er primært nordisk, og jeg kan rigtigt godt lide at indfange de rå miljøer, de rene linier og det enkle – det er i mine øjne det allersmukkeste.

Hvilken historie fortæller dit billede?

Naturligvis betyder det også noget, om det billede, man tager, har en historie, og så sørg gerne for at tage kameraet med, når du skal ud at gå tur med famiilen, eller når hunden skal luftes.

Faktisk har jeg altid taget mange billeder, og min telefon er smækfyldt med billeder af mad, børn, hunde og alt muligt andet godt fra mit nærmiljø. Min mand slipper heller ikke for at stå model til diverse billeder , når der skal testes lys og andet af. Men en dag kom jeg i tanke om, at min mor faktisk har et ret lækkert kamera liggende, og det fik jeg lov til at låne. Et Canon D1000, som har 6-8 år på bagen, men det virker, og det er fedt at have et ordentligt kamera at lege med.

Når det så er sagt – så er det virgtigt for mig ikke at have et stort setup. Billederne og stilen skal være enkel.

Det nære betyder allermest

Vigtigt for mig er nærheden. Og at indfange nærheden er en svær disciplin. Men indimellem lykkes det – uden at det egentligt var planlagt .

Til dig der gerne vil tage billeder 2

Når øjeblikket siger det hele

Det bedste ved at tage billeder er, når man fanger lige præcis det øjeblik, der siger det hele. Jeg elsker dette billede, hvor jeg kan se, hvor glad min datter er – det er det hele værd for mig.

At indfange øjeblikket

Jeg er ret glad for dette billede, som blev taget lynhurigt end dag, vi var ude at gå. Min datter hang på skulderen af sin far og rakte hånden ud til mig. Kameraet fangede øjeblikket.

Hånd i hånd
Indlæg oprettet 35

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen