Kameraet på skulderen i regn og blæst 1

Kameraet på skulderen i regn og blæst

I weekenden skulle vil til min venindes 40-årsfødselsdag. Hun havde valgt at holde det på pension Kildegaard i Tisvildeleje. Et superfint sted, som varmt kan anbefales, hvis man skal holde en fest, hvor der også skal være mulighed for, at gæsterne kan overnatte.

Alle gæsterne mødtes om eftermiddagen til kage og kaffe, og så var der ellers fri leg inden festen. Jeg havde heldigvis taget kameraet med mig den dag, for jeg vidste, at vi var meget tæt på vandet og et virkelig fedt område, som kunne byde på en masse fede billeder.

Der var bare lige ét men… vejret var virkelig dårligt. Det regnede og blæste, men vi besluttede alligevel at vove os udenfor – og det fortrød vi ikke. Lige ned ad vejen og lidt til højre, så stod vi foran en skrænt, hvor vandet lå 27 meter under os. Den flotteste udsigt!

For enden af den meget lange trappe

Vi fik bevæget os hele vejen ned af de mange trappetrin (velvidende, at vi også skulle op igen bagefter. Men turen ned var det hele værd. Bølgerne slog ind over de store sten, der dannede et dige lidt udenfor kysten, og når de ramte stranden, var det med hvide krusninger på.

Jeg blev så optaget af det flotte vand, at jeg med kameraet for øjet kom til at gå lidt for langt ud, så jeg kom hjem med en “sok”, som jeg ikke kan huske, at jeg har haft sådan rigtigt, siden jeg var barn. Håret stod også ud til alle sider og var ikke til at redde til den efterfølgende fest – men det hele var lige meget, for billederne kom i kassen, og festen var skøn.

Print billeder ud, og lav en billedvæg

Har du lyst til at blive inspireret til, hvor man ellers kan tage smukke og rå billeder – og måske ennda printe dem ud og hænge dem op som plakater?

Indlæg oprettet 35

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen