Krea og DIY - tag børnene med i kreaværkstedet 1

Krea og DIY – tag børnene med i kreaværkstedet

Jeg elsker selv at “lave krea” og DIY – det kan være alt lige fra at male, til at spraymale flasker og dekorere med decoupage eller at tage billeder og bruge dem kreativt efterfølgende. Men allerbedst er det, når jeg kan lokke min datter til at være med – og det plejer at gå rimeligt nemt.

Når jeg henter min datter, sidder hun næsten altid i krearummet i SFO’en, og det er ikke småting, hun kommer hjem med derovre fra. Så hun har det nok ikke helt fra fremmede. Heldigvis er der sket noget med mulighederne, siden jeg selv lavede askebægre i ler, den klassiske bordskåner og kartoffeltryk. Hun kommer gerne hjem med flotte nøgleringe og kreative billeder – og sevfølgelig den klassiske perleplade, som nok aldrig går helt af mode.

Indeholder reklamelinks.

DIY kreadyr på glas

DIY – det behøver ikke at koste så meget

For mig er det vigtigt, at det vi laver ikke bliver alt for fancy. Vi bruger de ting, vi har derhjemme, og det skal ikke være for svært at kome i gang, fordi man skal ud at anskaffe sig det helt store kit.

Tip: Har du en gammel fyrfadsstage, der trænger til en update? Kan du klippe nogle fine billede ud af et blad og lime sammen til en flot collage? Har du måske nogle sten i haven, man kunne tegne et flot mønster på?

De små og nære ting koster ikke så meget, og nærheden, når man sidder og laver krea sammen, er den samme.

Kom godt i gang med nogle enkle remedier. Find eksempelvis dette frem:

Et godt råd

Så mit råd til dig, der gerne vil i gang med at lave krea er: Se, hvad du har i huset, eller lok børnene med udenfor, hvor man også kan finde mange spændende ting, der med en lille kærlig hånd, kan få fornyet liv og være med til at skabe din personlige stil.

God fornøjelsen – kast dig ud i det 🙂

Tip: Kniber det med inspirationen – så find en masse gode idéer lige her.

DIY
Indlæg oprettet 35

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen