Om MÅ JEG VÆRE MED?

Må jeg være med

MÅ JEG VÆRE MED? Et kreativt familieunivers.

Kender du det, når søndagen trænger sig på, og man bare er gået helt ned i gear – og børnene så naturligvis går ét ..eller to gear op? Sådan er det næsten hver søndag hjemme hos os, og det betyder, at man er nødt til at dykke ned i den kreative DIY-pose for at kunne aktivere store som små, så alle hygger sig. 

I hverdagen kan det også være rart, at der sker noget andet end alt det sædvanlige, og nogle gange skal man gøre noget helt nyt og hive hele kreakassen eller andet frem – andre gange er det nærværet og hyggen ved bare at lave aftensmaden sammen, der er det, der er brug for. 

På denne blog kan du blive inspireret til, hvordan du kan få flere sjove og nærværende aktiviteter for familien ind i både hverdag og weekend – det meste med et kreativt twist.

Vi elsker også mad – både at lave og at spise det, så derfor er det også en naturlig del af denne blog. Vi har samlet børnevenlige, sunde, velsmagende…og også de syndige opskrifter til børnefamilierne.

En familie på fem…sådan næsten i hvert fald

Vi er en familie på fem – hvis man tæller både hunden, Marley, og hamsteren, Krumle, med. Derudover er der far, Martin, mor, Malene, og vores skønne, frække, sjove og meeeget sociale datter, Mathilde, som er blevet 6 år og er startet i skole med alt, hvad det indbærer af lektier, madpakker, 10’er mad og legeaftaler.

Vi prøver at holde sammen på hverdagen – ligesom mange andre børnefamiliener. Og midt i den travle hverdag trives vi allerbedst, hvis man ændrer lidt på rutinerne og bryder skemaet med en impulsiv aftenbadetur, krea på en onsdag eller ved at bage en kage sammen en dag efter skole eller lækre ting til madpakken..

Krea, køkken og klisterfingre

Vi elsker alle tre at være aktive og laver mange ting sammen som familie. Det kan både være fælles løbe/cykleture, gåture med hunden, en arbejdsdag i haven, en tur i svømmehallen eller bare en hyggetur på café i en hyggelig by. Vi bor i Hvidovre, så det er naturligvis dette område, vi bevæger os mest i – plus omegn naturligvis. Men jeg er helt sikker på, at der er mange andre områder, der byder på andre og mange spændende oplevelser.

I køkkenet er der også altid gang i gryderne, panderne, blenderen og ovnen. Mathilde har været med til det hele, siden hun var helt lille, og nu er hun blevet stor nok til, at hun kan lave en masse ting selv. Det er også i køkkenet, at vi bruger muligheden for at snakke om, hvordan maden bliver lavet, hvor den kommer fra, og det er her, vi smager på ting, får chokoladefingre, pynter og sviner.

Hvorfor denne blog? Må jeg være med?

Men hvorfor så denne blog, tænker du måske. For mig var det klart, at nu var det nu. Vi har længe – virkelig længe snakket om, at det kunne være sjovt at have vores eget univers. Kreative input, idéer og aktiviteter har faktisk altid været en del af den måde, vi har levet på, og siden den første tanke opstod har det bare været mere og mere klart, at alle de her idéer måtte ned på skrift og ud i billeder.

For at blive en lille smule mere seriøs, så har vi også en alder, hvor der kommer mange tanker omkring livet og om, hvad man gerne vil have ud af det. Denne blog er resultatet af mange af disse tanker, og den er et bevis på, at man bare skal gøre det.

Jeg håber, at du bliver inspireret at få mere kreativitet og ikke mindst god og sund mad ind din familiens hverdag.

Malene Hougaard Stokholm, MÅ JEG VÆRE MED?

Om MÅ JEG VÆRE MED? 3

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen