Bananhapsere

Små, sunde bananhapsere

Mmm mmmmh! Disse små og sunde bananhapsere er supernemme at lave, og så smager de bare brandgodt.

Indeholder reklamelinks.

Små, sunde bananhapsere 1

Du skal bruge:

Små sunde bananhapsere, ca. 15 stk

  • 2 bananer
  • 2 æg
  • 2 dl havregryn
  • 1 dl kokos
  • 1 ½ dl mælk
  • ½ tsk. vaniljesukker
  • 1 ts. bagepulver

Sådan gør du:

  • Put havregrynene i en minihakker eller en blender og blend dem, så de får samme konsistens som groft mel
  • Mos bananerne. Du kan bruge en gaffel i en skål, en minihakker eller en blender
  • Rør bananmos sammen med æg i en skål
  • Put resten af ingredienserne i skålen, og bland det hele sammen
  • Nu skal det hele på køl i ca. 30 minutter
  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft
  • Kom i forme – jeg plejer bare at bruge en silikoneform til muffins, og fylder dem bare ca. ⅓ op
  • Bag bananhapserne i ca. 20 minutter

Tip: De små bananhapsere kan sagtens fryses. Tag dem bare op dagen før, de skal spises, så er de klar til kl. 10, hvor 10’er maden skal spises.

Når bananbrøddene er spist op, kan du med fordel kaste dig ud i lækre, sprøde knækbrød – eller hvad med hjemmelavede müslibarer fyldt med energi?

Indlæg oprettet 35

En tanke om “Små, sunde bananhapsere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen